سپاس و ثنای بی حد بر خالقی که انسان را به عنوان اشرف مخلوقات آفرید و فرزندان آدم را کرامت بخشید.
در راستای احترام و اکرام به شخصیت و هویت انسان و مردم عزیز ایران نهادی به نام شورای اسلامی در این کشور شکل گرفت. يكي از مهمترین مباني اسلامی اصل مشورت بوده و اين مهم در اصول قانون اساسي جمهوری اسلامی ایران نيز متجلي گرديده است. در همين راستا، بنيانگذار كبير انقلاب، حضرت امام خميني (ره) و مقام معظم رهبري، همواره بهره گيري از خرد جمعي در تصميمگيريها را مورد توجه قرار دادهاند.
نهم ارديبهشت ماه۱۴۰۰، مصادف با روز شوراهاست. اساسا تکوین و توسعه نهادها همچون شوراهای صنفی و سایردنهادهای مدنی حاصل دوران مدرن است.
دورانی که به مدد تکنولوژی و ایجاد شبکههای مجازی، سطح و عمق اطلاعات جامعه تغییر کرده و قدرت تحلیل جامعه بالا رفته است و به همین دلیل شاهد ارتقاء و بهبود کیفیت در قدرت تحلیل جامعه هستیم و در نتیجه کنشهاو واکنشها تغییر کرده است،
نهادها امروز در قالب هرگونه ترکیباتی که همه یا بخشی از جامعه را کنترل میکنند خود را نشان میدهند.
خوشبختانه شورای صنفی با کمک و پشتیبانی تمام کارکنان دانشگاهها و مبتنی بر خرد جمعی در طی چند سال گذشته راه دشوار خود را شروع کردهاند و به قوت و قدرت به پیش میروند.
لذا وظيفه خود دانستيم اين روز بزرگ را به همه كارمندان بخصوص همكاران محترم شوراي صنفي دانشگاه های دولتی کشور، تبريك عرض نماييم. اميدواريم با توكل بر خداوند مهربان و درسايه همدلي و همياري همه اركان جامعه دانشگاهي، اين شورا بتواند با استفاده از ظرفيتهاي همكاران و ارائه راهكارهاي مناسب، مشكلات كارمندان خدوم و به تبع آن دانشگاههای دولتی را به حداقل رسانده و با حداكثر تلاش، به عنوان بازوي مشورتي قوي، در پيشبرد اهداف عاليه دانشگاهها، نقش آفرین باشد.
در پایان با توجه به شرایط حساسی که از منظر تحقق مطالبات کارمندان قرار داریم ، بیش از پیش نیازمند اتخا تدابیر خردمندانه مدیران دانشگاهی هستیم. امید است مسئولان محترم دانشگاهی با اقدام عاجل و هوشمندانه برای تحقق حقوق حقه همکاران بار دیگر فضای همدلی و صمیمیت سازمانی را در دانشگاه ها احیا نمایند.
ومن الله التوفیق
محمد یوسفی
رییس شورای صنفی کارمندان دانشگاههای دولتی کشور